Om Visualed.
Visualed har i mange år været en helt central spiller på det danske og internationale udlejningsmarked for LED-Storskærme. Vi har gennem årene leveret egne storskærmsløsninger til en lang række nationale og internationale koncerter og tv-shows med en række internationale topkunstnere, blandt andet:
Prince ”Touring Scandinavia”
Placido Domingo ”Canadian Summer koncert”
X-Factor ”TV-show Norway”
I sommeren 2015 besluttede vi at udvide vores forretningsområde til også at omfatte det danske Signage-marked. Vi har efter dialog med blandt andre foreningen; Skiltebranchen i Danmark  udviklet vores eget unikke profilsystem Visurig der sammen med vores egne Visualed paneler danner rammerne for montering af Led-facadeskilte, Led-storskærme og Led-pyloner, både til indendørs og udendørs brug.
Visurig er udviklet til montering af LED storskærme samt LED skilte og er meget velegnet til montering i ukurante mål – typisk til brug for ombygning af eksisterende analoge pyloner eller til montering af facadeskilte, hvor målene på standard led-paneler ikke passer ind.
Mission:
”Vi gør skiltebranchen i stand til at leverer lokale digitale Signage løsninger”
Skiltebranchen i Danmark har i mange år været digitale i produktions processen af folie og displays, men har typisk leveret analoge kundeløsninger (in- og outdoor, facadeskilte, pyloner, reklameskilte mv.)
Med en digital LED-skærmløsning fra Visualed leveret af din lokale skiltevirksomhed, får du ud over en fremtidssikret skilteløsning også mulighed for, at ændre dine aktuelle budskaber på din facade online, ligesom du kan lade flere budskaber vises i den rækkefølge du ønsker.
Vi er ikke det ekstra mellemled!
Vi har valgt udelukkende at sælge Visualed og Visurig LED-skærme gennem vores autoriserede forhandlernet.
Din lokale skiltevirksomhed har allerede sin basisforretning kørende med udannede montører, biler, værktøj, reklame- og kundeekspertise til rådighed og har taget Led-skilte ind som nyt produkt.
Vi udnytter således de lokale og tilstedeværende kompetencer, hvilket giver en konkurrencedygtig pris.
Her udover benytter vi os af vores mangeårige produktions samarbejde med en række fabrikker, samt vores store branche kendskab.
Dette giver dig garanti for en optimal løsning, lokalt leveret og til priser der er til at betale, samtidig med at du har en vis sikkerhed for at din leverandør også her tilstede i morgen.