Hvor Kommer Vi Fra

Lidt af Visualed's Historie

Visualed har i mange år været en central spiller på det danske og internationale udlejningsmarked for LED-Storskærme. Vi har gennem årene leveret egne storskærmsløsninger til en lang række nationale og internationale koncerter og tv-shows med en række internationale topkunstnere, her kan blandt andre nævnes:

VM på Bryggen

28. juni 2016

DR Sport - VM på Bryggen

I sommeren 2015 besluttede vi at udvide vores forretningsområde til også at omfatte det danske Signage-marked. Efter dialog med blandt andre foreningen; Skiltebranchen i Danmark  udviklede vi vores eget unikke profilsystem Visurig der sammen med vores egne Visualed paneler danner rammerne for montering af Led-facadeskilte, Led-storskærme og Led-pyloner, både til indendørs og udendørs brug.

Visurig er udviklet til montering af LED storskærme samt LED skilte og er meget velegnet til montering i ukurante mål – typisk til brug for ombygning af eksisterende analoge pyloner eller til montering af facadeskilte, hvor målene på standard led-paneler ikke passer ind.

28. juni 2016

Vild med dans

Mission:
”Vi gør skiltebranchen i stand til at leverer lokale digitale Signage løsninger”
Skiltebranchen i Danmark har i mange år været digitale i produktions processen af folie og displays, men har typisk leveret analoge kundeløsninger (in- og outdoor, facadeskilte, pyloner, reklameskilte mv.)

Med en digital LED-skærmløsning fra Visualed leveret af lokale forhandlere, er den lokale backup og service  på plads.

Vild med dans

12. februar 2016

Placido Domingo

Visualed leverer fremtidssikret skilteløsning, der kan tage kampen op med de hurtigt bevægende online medier med mulighed for budskaber mere direkte end online og lige så hurtigt, det mener vi er vigtigt og kraftfulgt.

12. September 2013

Hollandsk kunstner "Kane"

Vi er ikke det ekstra mellemled, Vi er det kompetente bagland!

Vi skal udelukkende  sælge Visualed og Visurig LED-skærme gennem vores autoriserede forhandlernet og vores største opgave er at dele ud af vores erfaring og viden om det vi i mange år har brændt for. Vores forhandlere har allerede basisforretning kørende og vores produkter er “det nye ben” for virksomhederne hvor der gerne skal findes synergi i eksisterende montører, biler, værktøj, reklame- og kundeekspertise. Led-skilte kommer da i tillæg nyt produkt.

Kane, hollandsk kunstner

12. September 2013

Prince turné

Vi udnytter således den lokale og tilstedeværende kompetencer, hvilket giver en konkurrencedygtig pris og med Visualed som bagland, strander et projekt aldrig på faglig kompetence i led skærme. 

12. September 2013

X-Factor Norge

Leverandørerene

Med vores mere end 10 årige branche kendskab og mere end 1.500 LED skærm fabrikker bare i Kina, er det utroligt let at gå galt i byen. Derfor har vi faste fabrikker  udvalgt over mange år, hvor vi ved vi kan stole på kvalitet.   Dette giver garanti for en optimal løsning med en sund værdikæde, lokalt leveret i høj kvalitet og til priser der er til at betale, samtidig med at du har en vis sikkerhed for at din leverandør også er tilstede i morgen.  

X-Factor Norge
iPhone4 launch i syd afrika

12. September 2013

Iphone4 launch i South Africa

Med baggrund i ovenstående, er vores motte: 

If it’s too good to be true
– It IS too good to be true!